Ανακοίνωση ορκωμοσίας πτυχιούχων 6 Ιουλίου 2018

     Σχόλια κλειστά

Η Ορκωμοσία του τμήματος  Διοίκησης, Οικονομίας και Επικοινωνίας, Τουριστικών και Πολιτιστικών Μονάδων για την ανακήρυξη των νέων πτυχιούχων του τμήματος , θα γίνει την Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018 και ώρα 11:30π.μ. στην αίθουσα του ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΛΕΙΑΣ, στον ΠΥΡΓΟ της ΗΛΕΙΑΣ (Διοικητήριο, οδός Μανωλοπούλου).

Οι πτυχιούχοι οι οποίοι αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα, θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της ορκωμοσίας τουλάχιστον (1) ώρα νωρίτερα. Αναλυτικές οδηγίες μετάβασης στον χώρο της ορκωμοσίας μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι πτυχιούχοι οφείλουν να προσέλθουν στην Γραμματεία του Τμήματος την Πέμπτη  05 Ιουλίου 2018 και από ώρα 11:00 π.μ. μέχρι 21:00 μ.μ., έχοντας στην κατοχή τους την αστυνομική τους ταυτότητα και μια φωτοτυπία των δυο όψεων αυτής σε 1 σελίδα, για να υπογράψουν και να παραλάβουν τα απαραίτητα για την ορκωμοσία έγγραφα.

Σε περίπτωση που η προσέλευση γίνει αυθημερόν, η υπογραφή και η παραλαβή των απαραιτήτων εγγράφων, μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο της ορκωμοσίας (πριν την έναρξη της τελετής) από 8:30 π.μ. μέχρι 10:30 π.μ. την Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος