Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,
Υστερα από την εξ αποστάσεως εκπαίδευση κατά τα τελευταία τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα η οποία προέκυψε ως ανάγκη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πανδημίας Covid 19, δίνεται η δυνατότητα ξανά της καθολικής πρόσβασής σας στη δια ζώσης διδασκαλία με τη συμμετοχή σας στο χειμερινό εξάμηνο από  4 Οκτωβρίου 2021.

 Η επιστροφή στην κανονική λειτουργία του τμήματος Μουσειολογίας και η δια ζώσης διδασκαλία, προσδίδει νέα δυναμική αλληλεπίδραση στα πλαίσια της ακαδημαϊκής ζωής και λειτουργίας αναντικατάστατης από κάθε μορφή εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Το τμήμα Μουσειολογίας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν αποτελεσματικό σχεδιασμό και ομαλή έναρξη του ακαδημαϊκού εξαμήνου. Στην προσπάθεια επαναφοράς στην δια ζώσης εκπαιδευτική πραγματικότητα, οι διδάσκοντες του τμήματος και όλο το προσωπικό θα είναι αρωγός προς τους φοιτητές/τριες για τη λειτουργία με την πλέον δυνατή ατομική και συλλογική ασφάλεια.

Στη νέα μετάβαση, στη δια ζώσης λειτουργία του Τμήματος και την επιστροφή στην κανονικότητα της ακαδημαϊκής ζωής, μια νέα αφετηρία στενής συνεργασίας και επικοινωνίας με τους διδάσκοντες θα διασφαλίσει τα ζητούμενα της μάθησης.

Πάντα με τήρηση των υγειονομικών οδηγιών της ελληνικής πολιτείας για ασφαλή συμμετοχή και ασφαλή ζωή,

Σας εύχομαι καλή και δημιουργική  ακαδημαϊκή χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Παναγιωτόπουλος Γιώργος
Αν. Καθηγητής