Σύμφωνα με το υπ’ αριθ. 52077/Ζ1/11.05.2021 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα “Κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές/μετακινήσεις ακαδ. έτους 2020-2021 – β’ φάση”, σας ενημερώνουμε ότι θα ανοίξει την επόμενη εβδομάδα η πλατφόρμα του ΥΠΑΙΘ για την υποβολή της β’ φάσης αιτήσεων κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης από τους δικαιούχους φοιτητές.

Προς ενημέρωσή σας, όταν ανοίξει το σύστημα του ΥΠΑΙΘ για την υποβολή αίτησης για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνησή σας και για την αναφορά τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν κατά την υποβολή αιτήσεων μετεγγραφής, οι δικαιούχοι φοιτητές θα απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής του Τμήματός μας, δεν μπορεί να συνδεθεί στο Ηλεκτρονικό Σύστημα Μετεγγραφών του Υπουργείου, επειδή τα απαραίτητα στοιχεία είναι ανεπαρκή ή μη έγκυρα ή δεν περιλαμβάνονται στα διαθέσιμα αρχεία, παρακαλούμε όπως μας γνωστοποιείτε το τυχόν πρόβλημα με mail στο museolsecr@upatras.gr, έτσι ώστε σε συνεργασία με το αρμόδιο Τμήμα του Πανεπιστημίου να προχωρήσουμε στην ενημέρωση/διόρθωση των στοιχείων σας.
ΕΓΓΡΑΦΟ-ΥΠΑΙΘ_52077_Ζ1_11.05.2021_κατ εξαιρεση μετεγγραφες 2020-2021